CUSTOM CUVEES 

Hi ha 9 productes.
Mostrant 1 - 9 dels 9 productes
 • GUSTAVETE EL MUDO 2020

  GUSTAVETE EL MUDO (PEL·LÍCULA ESPANYOLA - 1990) Gustavete, que és mut com a resultat d’una explosió, és un dels tres artistes itinerants del trio de vodevil enmig del caos de la Guerra Civil Espanyola.

  9,15 €
 • RENAIXENÇA Brut

  RENAIXENÇA Brut Quina millor manera de celebrar el renaixement popular de la cultura catalana (renaixença) que obrint una ampolla de cava?

  9,90 €
 • HAZAÑA Crianza

  HAZAÑA CRIANÇA La filosofia de la marca Hazaña és abraçar les tendències modernes pel que fa a la importància de la fruita i la concentració, sense perdre la personalitat distintiva de Rioja. Com a tal, tots els vins exhibeixen un fantàstic color profund, excel·lents baies i torrades controlades i caràcter de vainilla.

  11,65 €
 • DILUVIO Albariño DO Rías Baixas
  Fora de stock
  DILUVIO

  Diluvi és el nostre homenatge al clima humit i ventós que fa de Galícia la bella i verda terra que és. Els raïms utilitzades són d'una qualitat extraordinària: seleccionades entre petites parcel·les de jardí, moltes de les vinyes tenen més de 70 anys d'edat.

  12,60 €
 • CATHAR ROBLE

  El terme "Cathar" s'origina en el grec Katharois, que significa "pur". Aquest origen es reflecteix al seu torn en la puresa i autenticitat del nostre vi de la zona privilegiada de la Ribera del Duero, Gumiel de Mercat, plena de cellers subterrànies a la roca.

  13,20 €
 • HAZAÑA Reserva

  HAZAÑA RESERVA La filosofia de la marca Hazaña és abraçar les tendències modernes pel que fa a la importància de la fruita i la concentració, sense perdre la personalitat distintiva de Rioja. Com a tal, tots els vins exhibeixen un fantàstic color profund, excel·lents baies i torrades controlades i caràcter de vainilla.

  17,30 €
 • CATHAR Crianza

  El terme "Cathar" s'origina en el grec Kathar que significa "pur". Aquest origen es reflecteix al seu torn en la puresa i autenticitat del nostre vi de la zona privilegiada de la Ribera del Duero, Gumiel de Mercat, plena de cellers subterrànies a la roca.

  18,30 €
 • RENAIXENÇA Deluxe (BN)

  RENAIXENÇA Brut Nature DELUXE Quina millor manera de celebrar el renaixement popular de la cultura catalana (renaixença) que obrint una ampolla de cava?

  20,50 €
 • LO TUMILET 2018

  Un vi 100% Garnatxa Negra fidel a la varietat i a la mineralitat del Priorat, fresc, modern i atrevit. 

  25,90 €