Selecció de vins 

Hi ha 36 productes.
Mostrant 1 - 24 dels 36 productes
 • GUSTAVETE EL MUDO 2020

  GUSTAVETE EL MUDO (PEL·LÍCULA ESPANYOLA - 1990) Gustavete, que és mut com a resultat d’una explosió, és un dels tres artistes itinerants del trio de vodevil enmig del caos de la Guerra Civil Espanyola.

  8,90 €
 • RENAIXENÇA Brut

  RENAIXENÇA Brut Quina millor manera de celebrar el renaixement popular de la cultura catalana (renaixença) que obrint una ampolla de cava?

  9,90 €
 • HERÈNCIA ALTÉS CUPATGE 2021 (ECO)

  El nervi de la carinyena, la golositat de la garnatxa i la força del syrah es conjunten per dibuixar un vi ple de fruita negra madura, com les mores i les prunes. Equilibri i harmonia en boca, amb una bona concentració i textura mesura. Taní de fruita, madur i amable. Molt suculent.

  9,90 €
 • HERÈNCIA ALTÉS ROSAT 2021 (ECO)

  El color salmó pàl·lid ens revela la curta maceració del vi amb les pells. Delicat i brillant. Captivador a la vista. Un nas molt subtil. Ple de fruites vermelles del bosc, fresques, dolços i acidulades. La boca segueix la línia de la frescor, amb la fruita vermella com a protagonista. Delicat i fresc, llaminer. Un caramelet.

  9,90 €
 • HERÈNCIA ALTÉS GARNATXA NEGRA 2021 (ECO)

  Color juvenil i desenfadat. Al nas, gran quantitat de fruita vermella, de groselles i gerds, madures, però fresques. En boca és molt més seriós del que podíem imaginar, de tanins fosos i amables, de bon recorregut, textura amable i envoltant, amb bona concentració de fruita. Alternat el nervi de la joventut amb la tranquil·litat de la maduresa.

  9,90 €
 • HAZAÑA Crianza

  HAZAÑA CRIANÇA La filosofia de la marca Hazaña és abraçar les tendències modernes pel que fa a la importància de la fruita i la concentració, sense perdre la personalitat distintiva de Rioja. Com a tal, tots els vins exhibeixen un fantàstic color profund, excel·lents baies i torrades controlades i caràcter de vainilla.

  11,65 €
 • HAZAÑA VIÑAS VIEJAS 2015
  Fora de stock
  HAZAÑA VIÑAS VIEJAS 2019
  0000000000373

  La filosofia de la marca Hazaña és abraçar les tendències modernes pel que fa a la importància de la fruita i la concentració, sense perdre la personalitat distintiva de Rioja. Com a tal, tots els vins exhibeixen un fantàstic color profund, excel·lents baies i torrades controlades i caràcter de vainilla.

  11,95 €
 • DILUVIO 2021

  Diluvi és el nostre homenatge al clima humit i ventós que fa de Galícia la bella i verda terra que és. Els raïms utilitzades són d'una qualitat extraordinària: seleccionades entre petites parcel·les de jardí, moltes de les vinyes tenen més de 70 anys d'edat.

  12,30 €
 • TIERRA FUERTE

  TIERRA FUERTE Tierra Fuerte descriu la regió sud de Madrid on la terra cedeix poc i el clima és extrem; només els forts sobreviuen! Una nova col·laboració amb l’enòloga Beatriz Paniagua. Després de l’exitosa col·laboració a Toro, seguim amb aquesta “mestra” a Méntrida.

  12,30 €
 • ETERNUM VITI 2018

  Quasi bé negre a la vista, el nas revela torrat de roure, fruites del bosc, cuir i una seductora barreja de tabac i regalèssia. En boca és enormement ric, suau i dolç. Per a combinar amb carns vermelles, especialment amb xai rostit.

  12,30 €
 • CATHAR ROBLE 2020

  El terme "Cathar" s'origina en el grec Katharois, que significa "pur". Aquest origen es reflecteix al seu torn en la puresa i autenticitat del nostre vi de la zona privilegiada de la Ribera del Duero, Gumiel de Mercat, plena de cellers subterrànies a la roca.

  12,70 €
 • Herència Altés LLUNARI 2019 - Verema Solidària

  El celler Herència Altés va participar en la ‘Verema Solidària’ del 2019 i el Llunari és el vi que en resulta d’aquella jornada que vincula l’enoturisme amb la conscienciació social en favor de les persones en situació de vulnerabilitat al territori català. 

  15,00 €
 • HERÈNCIA ALTÉS CELASTRINA ECO 2021

  Color rosat pàl·lid, salmonat, vivaç, brillant i seductor. Aromes a fruites vermelles com la maduixa, amb un punt làctic, iogurt de fruites del bosc, a grosella verda, recorda als rosats de la "Provence". La boca és molt afruitat, de fruites vermelles acidulas, amb un gran frescor. Vivaç i cruixent al paladar. Un rosat que enamora.

  15,00 €
 • HAZAÑA Reserva

  HAZAÑA RESERVA La filosofia de la marca Hazaña és abraçar les tendències modernes pel que fa a la importància de la fruita i la concentració, sense perdre la personalitat distintiva de Rioja. Com a tal, tots els vins exhibeixen un fantàstic color profund, excel·lents baies i torrades controlades i caràcter de vainilla.

  16,90 €
 • CATHAR Crianza 2018

  El terme "Cathar" s'origina en el grec Kathar que significa "pur". Aquest origen es reflecteix al seu torn en la puresa i autenticitat del nostre vi de la zona privilegiada de la Ribera del Duero, Gumiel de Mercat, plena de cellers subterrànies a la roca.

  17,80 €
 • RENAIXENÇA Deluxe (BN)

  RENAIXENÇA Brut Nature DELUXE Quina millor manera de celebrar el renaixement popular de la cultura catalana (renaixença) que obrint una ampolla de cava?

  20,50 €
 • LOS COLMILLOS 2012
  Fora de stock
  LOS COLMILLOS 2018
  0000000000514

  23,00 €